اعضای گروه روانکاوی دانه

شیدا ذکائیه

روان‌درمانگر تحلیلی است. او دارای مدرک کارشناسی در روانشناسی و آموزش کودکان استثنائی از دانشگاه علامه‌طباطبایی و کارشناسی ارشد در رشته روانشناسی بالینی از دانشگاه علوم تحقیقات تهران است.

او سابقه‌ی مشاوره و آموزش فلسفه  به کودکان (P4C) را در گروه سنی دبستان و راهنمایی مدارس عادی و کودکان اوتیسم دارد و به عنوان روان شناس سلامت و سایکوآنکلوژیست با بیماران مبتلا به سرطان مشغول به کار بوده است.

او آموزش و مطالعات خود در حیطه‌ی روانکاوی را از سال 1389 آغاز کرد و در مؤسسه های متعددی همچون انیستیتو روانکاوی تهران، موسسه ایرسای، دانشگاه علوم بهزیستی و مؤسسه‌ی پرسای آموزش دیده است و از فارغ‌التحصیلان دوره‌ی جامع روان‌درمانی تحلیلی مؤسسه‌ی هم‌آوا می‌باشد. موضوعات پژوهشی مورد علاقه‌ی او تروما، تروما و بدن، رشد پس از آسیب، مهاجرت و مطالعات جنسیت و روانی اجتماعی است که در همین زمینه کارگاه‌هایی آموزشی در مؤسسه هم‌آوا و سخنرانی‌هایی در کنگره‌ی روان‌درمانی  و روانکاوی ارایه داده است.

یکی از مهم‌ترین دغدغه‌های وی آشنایی عموم با مفهموم روانکاوی و انتقال فرهنگ و ذهن روانکاوانه به عموم مردم است که در همین زمینه پادکست رادیو هم‌آوا را راه‌اندازی کرده است. همچنین کتابی تحت عنوان «انهدام رابطه»  نیز ترجمه کرده است که به زودی منتشر می‌شود. مآآم

او در فصل‌نامه‌ی تخصصی دانشگاه علوم پزشکی مقالاتی تحت عنوان نقش کلام در روابط بین‌فردی، مفهموم تنهایی و اهمیت شناخت استعدادهای درونی در سلامت روان به چاپ رسانده است.

شهرزاد هاشمی

 روان­درمانگر تحلیلی و دانشجوی دکتری روانکاوی و فرهنگ دانشگاه آلستر است. حیطه‌­ی پژوهشی فعلی و رساله­ی دکتری او، متمرکز بر بررسی روانکاوانه­‌ی تجربه­‌ی تماشای فیلم­ها و سریال­ها است. وی دارای مدرک کارشناسی در روان­شناسی بالینی و کارشناسی ارشد در رشته­‌ی خانواده‌­درمانی از دانشگاه بهشتی است. علاقه­مندی­‌های پژوهشی پیشین او در زمینه­ی ابعاد روانی­‌اجتماعی سرطان و روانکاوی آموزش بوده­است.

آشنایی او با روانکاوی از سال 1388 با گذراندن دوره­های متفاوت در گروه فرویدی تهران و انستیتو روانکاوی تهران آغاز شد. وی از فارغ‌التحصیلان دوره­ی جامع روان­درمانی تحلیلی مؤسسه­‌ی هم­آوا بوده­‌است. هم­چنین، او از سال 1391 با مراجعان نوجوان و بزرگسال کار کرده ­است.

مصاحبه­­‌ها:

مقاله‌­ها:

پریا نقی‌زاده

کاندیدای دکتری سلامت دانشگاه تهران و روان‌درمانگر تحلیلی است. او دوره‌های تحصیلی خود در زمینهٔ روانشناسی بالینی را به ترتیب در دانشگاه علامه طباطبایی و علوم پزشکی شهید بهشتی گذرانده است. او کار بالینی را با آغاز مقطع کارشناسی ارشد در بیمارستان طالقانی تهران آغاز کرد.

 آشنایی او با روانکاوی از سال ۱۳۸۹ بود و از آن زمان در کارگاه‌های تخصصی زیر نظر اساتید مختلف در این زمینه شرکت کرده است که از میان آن می‌توان به کارگاه‌های روابط ابژه در دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان دانشگاه ایران اشاره کرد. او از فارغ‌التحصیلان دوره‌ی جامع آموزش روان‌درمانی تحلیلی مؤسسه‌ی هم‌آوا است.

او در کنار کار درمانی با بزرگسالان، انجام مصاحبۀ بالینی کودک را نیز به مرور آغاز کرد و در این زمینه کارگاه‌هایی همچون «مصاحبه بالینی کودک»، «رابطهٔ مادر و کودک» و «طبقه‌بندی تشخیصی سلامت روان و اختلالات رشدی دوران نوزادی و اوایل کودکی: ۰ تا ۵ سال»  برگزار کرده است. همچنین دوره‌ای تحت عنوان «مقدمات روان‌درمانی تحلیلی» برگزار کرده است.

علاقه‌مندی‌های پژوهشی او در زمینه‌ی تروما، مطالعات جنسیت، خویشتن حقیقی و کاذب، علائم روان‌تنی و رابطه‌ی درمانی است.

لیست مقالات و ترجمه‌ها:

  • سلیمی مسعود، نقی زاده پریا. اختلال‌های خواندن در کودکان: فراتحلیلی انتخابی از ادبیات شناختی. تعلیم و تربیت استثنایی ۱۳۹۸; ۳ (۱۵۸)
  • نقی‌زاده. (۱۳۹۹). فاصله‌گیری فیزیکی. فصـلنامه علـمی، روانشـناختی، ادبـی و اجتـماعی جـرعــه، ۴، ۵۰-۵۵.
  • Molaei Zadeh, S. Z., Molaei Zadeh, M., Sohrabivafa, M., Naghizadeh, P., Shahryarfar, M., & Khoramzadeh, S. (2015). On The Relationship of Short Term Memory and Obsessive Compulsive Disorder with Checking Features.  of Applied Environmental and Biological Science5(12), 231-236.
  • Soltani, E., Hosseini, Z., & Naghizadeh, P. (2018). Relationship between experiential avoidance and cognitive fusion to Social Interaction Anxiety in Students. Shiraz E-Medical Journal19(6).

حامد عرب­زاده جمالی

در سال 1389 در رشته­‌ی اقتصاد نظری از دانشگاه تهران فارغ‌­التحصیل شد. در خلال سال­های تحصیل، به تدریس ادبیات فارسی در مقطع دبیرستان پرداخت.

از پاییز 1388 تا بهار 1390، به عنوان سرویراستار مجله­‌ی ادبی بخارا مشغول به کار بود. از سال 1391 به شکل حرفه­‌ای و تمام­‌وقت به کار تدریس در مقاطع مختلف تحصیلی پرداخت که هنوز به شکل موقت، به این کار مشغول است.

از سال 1394، ضمن تدریس در مدرسه­‌های مختلف تهران، به آموزش معلمان مناطق کم­تربرخوردار نیز پرداخت و دوره­‌های مختلفی را جهت دانش‌­افزایی معلمان برگزار کرده­است.

او از سال 1397، ضمن آشنایی به نظریه­‌ی انتخاب و مبانی روان­کاوی، به عنوان مشاور تحصیلی دانش‌­آموزان نیز مشغول به کار بوده­‌است.

حامد، از سال 1392، با مبانی روان­کاوی آشنا شد و مطالعات خود را در این حوزه، آغازید. این روند، منجر به همکاری وی با مؤسسه­‌ی «هم­آوا» شد که به تهیه­‌ی بیست اپیزود پادکست این مؤسسه انجامید.

حامد عرب­زاده، در سال 1399، مؤسسه­‌ی فرهنگی­‌هنری سایه­‌ی سرو آزاد را با هم­کاری چند تن از دوستان خود، راه انداخت که فعالیت­های مختلفی در حوزه­های گوناگون ادبی، هنری و روان­شناختی انجام می­دهد.

با وجود تحصیل در رشته­‌ی اقتصاد، او علاقه­‌مندی خود را در حوزه­ی ادبیات و مطالعات فرهنگی دنبال کرده­‌است که به انتشار دو کتاب انجامیده­است:

  • داستان توسعه در ایران؛ انتشارات لوح فکر؛ تهران، 1397. (حامد عرب­زاده در این کتاب، به عنوان ویراستار و بازنویس متن فعالیت داشته­‌است.)
  • خانه عرق می­ریخت؛ نشر سیب سرخ؛ تهران، 1399. (مجموعه شعر حامد عرب­زاده)