رواندرمانگر تحلیلی است. او دارای مدرک کارشناسی در روانشناسی و آموزش کودکان استثنائی از دانشگاه علامهطباطبایی و کارشناسی ارشد در رشته روانشناسی بالینی از دانشگاه علوم تحقیقات تهران است.
او سابقهی مشاوره و آموزش فلسفه به کودکان (P4C) را در گروه سنی دبستان و راهنمایی مدارس عادی و کودکان اوتیسم دارد و به عنوان روان شناس سلامت و سایکوآنکلوژیست با بیماران مبتلا به سرطان مشغول به کار بوده است.
او آموزش و مطالعات خود در حیطهی روانکاوی را از سال 1389 آغاز کرد و در مؤسسه های متعددی همچون انیستیتو روانکاوی تهران، موسسه ایرسای، دانشگاه علوم بهزیستی و مؤسسهی پرسای آموزش دیده است و از فارغالتحصیلان دورهی جامع رواندرمانی تحلیلی مؤسسهی همآوا میباشد. موضوعات پژوهشی مورد علاقهی او تروما، تروما و بدن، رشد پس از آسیب، مهاجرت و مطالعات جنسیت و روانی اجتماعی است که در همین زمینه کارگاههایی آموزشی در مؤسسه همآوا و سخنرانیهایی در کنگرهی رواندرمانی و روانکاوی ارایه داده است.
یکی از مهمترین دغدغههای وی آشنایی عموم با مفهموم روانکاوی و انتقال فرهنگ و ذهن روانکاوانه به عموم مردم است که در همین زمینه پادکست رادیو همآوا را راهاندازی کرده است. همچنین کتابی تحت عنوان «انهدام رابطه» نیز ترجمه کرده است که به زودی منتشر میشود. مآآم
او در فصلنامهی تخصصی دانشگاه علوم پزشکی مقالاتی تحت عنوان نقش کلام در روابط بینفردی، مفهموم تنهایی و اهمیت شناخت استعدادهای درونی در سلامت روان به چاپ رسانده است.
رواندرمانگر تحلیلی و دانشجوی دکتری روانکاوی و فرهنگ دانشگاه آلستر است. حیطهی پژوهشی فعلی و رسالهی دکتری او، متمرکز بر بررسی روانکاوانهی تجربهی تماشای فیلمها و سریالها است. وی دارای مدرک کارشناسی در روانشناسی بالینی و کارشناسی ارشد در رشتهی خانوادهدرمانی از دانشگاه بهشتی است. علاقهمندیهای پژوهشی پیشین او در زمینهی ابعاد روانیاجتماعی سرطان و روانکاوی آموزش بودهاست.
آشنایی او با روانکاوی از سال 1388 با گذراندن دورههای متفاوت در گروه فرویدی تهران و انستیتو روانکاوی تهران آغاز شد. وی از فارغالتحصیلان دورهی جامع رواندرمانی تحلیلی مؤسسهی همآوا بودهاست. همچنین، او از سال 1391 با مراجعان نوجوان و بزرگسال کار کرده است.
مصاحبهها:
مقالهها:
کاندیدای دکتری سلامت دانشگاه تهران و رواندرمانگر تحلیلی است. او دورههای تحصیلی خود در زمینهٔ روانشناسی بالینی را به ترتیب در دانشگاه علامه طباطبایی و علوم پزشکی شهید بهشتی گذرانده است. او کار بالینی را با آغاز مقطع کارشناسی ارشد در بیمارستان طالقانی تهران آغاز کرد.
آشنایی او با روانکاوی از سال ۱۳۸۹ بود و از آن زمان در کارگاههای تخصصی زیر نظر اساتید مختلف در این زمینه شرکت کرده است که از میان آن میتوان به کارگاههای روابط ابژه در دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان دانشگاه ایران اشاره کرد. او از فارغالتحصیلان دورهی جامع آموزش رواندرمانی تحلیلی مؤسسهی همآوا است.
او در کنار کار درمانی با بزرگسالان، انجام مصاحبۀ بالینی کودک را نیز به مرور آغاز کرد و در این زمینه کارگاههایی همچون «مصاحبه بالینی کودک»، «رابطهٔ مادر و کودک» و «طبقهبندی تشخیصی سلامت روان و اختلالات رشدی دوران نوزادی و اوایل کودکی: ۰ تا ۵ سال» برگزار کرده است. همچنین دورهای تحت عنوان «مقدمات رواندرمانی تحلیلی» برگزار کرده است.
علاقهمندیهای پژوهشی او در زمینهی تروما، مطالعات جنسیت، خویشتن حقیقی و کاذب، علائم روانتنی و رابطهی درمانی است.
لیست مقالات و ترجمهها:
در سال 1389 در رشتهی اقتصاد نظری از دانشگاه تهران فارغالتحصیل شد. در خلال سالهای تحصیل، به تدریس ادبیات فارسی در مقطع دبیرستان پرداخت.
از پاییز 1388 تا بهار 1390، به عنوان سرویراستار مجلهی ادبی بخارا مشغول به کار بود. از سال 1391 به شکل حرفهای و تماموقت به کار تدریس در مقاطع مختلف تحصیلی پرداخت که هنوز به شکل موقت، به این کار مشغول است.
از سال 1394، ضمن تدریس در مدرسههای مختلف تهران، به آموزش معلمان مناطق کمتربرخوردار نیز پرداخت و دورههای مختلفی را جهت دانشافزایی معلمان برگزار کردهاست.
او از سال 1397، ضمن آشنایی به نظریهی انتخاب و مبانی روانکاوی، به عنوان مشاور تحصیلی دانشآموزان نیز مشغول به کار بودهاست.
حامد، از سال 1392، با مبانی روانکاوی آشنا شد و مطالعات خود را در این حوزه، آغازید. این روند، منجر به همکاری وی با مؤسسهی «همآوا» شد که به تهیهی بیست اپیزود پادکست این مؤسسه انجامید.
حامد عربزاده، در سال 1399، مؤسسهی فرهنگیهنری سایهی سرو آزاد را با همکاری چند تن از دوستان خود، راه انداخت که فعالیتهای مختلفی در حوزههای گوناگون ادبی، هنری و روانشناختی انجام میدهد.
با وجود تحصیل در رشتهی اقتصاد، او علاقهمندی خود را در حوزهی ادبیات و مطالعات فرهنگی دنبال کردهاست که به انتشار دو کتاب انجامیدهاست: